Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Sănătăţii, acuzaţii grave. Ce descoperire a făcut Vlad Voiculescu

Ministrul Sănătăţii, acuzaţii grave. Ce descoperire a făcut Vlad Voiculescu

Ministrul Sănătăţii, acuzaţii grave. Ce descoperire a făcut Vlad Voiculescu
Sursa foto: foto: gov.ro
17 Oct 2016   •   09:33

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, anunţă că Ministerul Sănătăţii va investiga modul în care a fost făcută distribuirea către comisii a candidaţilor la examenul de medic specialist. Potrivit acestuia,în 11 comisii de examen din centrul universitar Bucureşti candidaţii nu au fost arondaţi comisiilor în ordine alfabetică, aşa cum ar trebui, ceea ce ridică suspiciuni de fraudă.

''Arondarea candidatilor pentru examenul de medic specialist catre o comisie sau alta se face in ordine alfabetica, in functie de numele de familie al candidatului.

Se pare insa ca unii functionari din Ministerul Sanatatii si/sau de la Centrul National de Dezvoltare Profesionala in Domeniul Sanitar mai gresesc cate o litera sau confunda numele de familie cu prenumele. Astfel de greseli apar anul acesta in cel putin 11 comisii de examen, toate din centrul universitar Bucuresti.

Atunci cand aceasta mica incurcatura schimba persoanele care examineaza viitorii medici specialisti, lucrurile nu mai tin de domeniul unei simple erori birocratice.

In Ministerul Sanatatii si in institutiile din subordine, ca si in spitalele din Romania, profesionalismul trebuie sa fie dublat de integritate.

Vom investiga situatia. Intre timp, ii incurajez pe candidati sa isi verifice cu atentie numele trecut pe lista'', a scris Vlad Voiculescu pe pagina sa de Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Vlad Voiculescu
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close