Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Sănătății: "Parlamentarii cumpără voturi cu sporuri și salarii. Gălețile care se dădeau nu cu mult timp în urmă. Același calcul cinic"

Ministrul Sănătății: "Parlamentarii cumpără voturi cu sporuri și salarii. Gălețile care se dădeau nu cu mult timp în urmă. Același calcul cinic"

Ministrul Sănătății: "Parlamentarii cumpără voturi cu sporuri și salarii. Gălețile care se dădeau nu cu mult timp în urmă. Același calcul cinic"
Sursa foto: Foto: gov.ro
01 Noi 2016   •   10:18

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a reacționat dur luni seară, acuzându-i pe parlamentarii români că se ocupă, în prag de alegeri, cu „mituirea" diverselor categorii de electorat „pentru cumpărarea votului oamenilor”.

„Mecanismul este simplu: i-ați văzut mai tăcuți în ultimele săptămâni... a fost pentru că își negociau locurile pe listele propriilor partide. Acum au trecut la ce știu de asemenea bine: la salarii și sporuri înainte de alegeri pentru cumpărarea votului oamenilor. Nimic altceva decât gălețile care se dădeau nu cu mult timp în urmă. Sigur, cu alt impact bugetar și pentru alt tip de electorat, dar cu aceeași intenție, cu același calcul cinic la bază. Nu îi vezi așa de eficienți decât atunci când își votează propriile pensii și beneficii”, a declarat pentru republica.ro ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Deputații din Comisiile de buget, finanțe și de muncă au adoptat, luni seara, mai multe amendamente la Ordonanța 20/2016 referitoare la salarizarea din sectorul bugetar, care prevăd majorarea salariilor mai multor categorii de personal, potrivit Agerpres.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close