Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Sănătăţii: Sunt 27 de pacienţi la Spitalul de Arşi, 10 în stare critică, 4 în stare gravă

Ministrul Sănătăţii: Sunt 27 de pacienţi la Spitalul de Arşi, 10 în stare critică, 4 în stare gravă

Ministrul Sănătăţii: Sunt 27 de pacienţi la Spitalul de Arşi, 10 în stare critică, 4 în stare gravă
Sursa foto: Foto: gov.ro
31 Oct 2015   •   14:11

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a explicat, de la Spitalul de Arşi, că zece persoane internate aici sunt în stare critică. 

 
"Am discutat cu managerul, cu şeful de la ATI, să văd dacu au tot ce le trebuie. Medicii sunt toţi aici. Este vorba despre 10 pacienţi în stare critică, patru pacienţi în stare gravă şi 13 pentru care pronosticul este mai bun. Se fac toate eforturile, au toate instrumentele necesare, medicamentele, tot. În toate spitalele a existat tot ce a fost nevoie. Toată lumea a acţionat exact aşa cum a fost nevoie. 
 
Mai sunt persoane neidentificate, se ajunsese la 16 persoane identificate, deci 11 mai sunt neidentificate. 
 
Trebuie să adreseze numărului de urgenţă pe care l-am popularizat, pe care l-am anunţat şi de acolo vor primi informaţiile. Aţi văzut că spitalele au dat deja listele cu cei internaţi. 
 
S-a intervenit chirurgical şi vor fi intervenţii multiple. 
 
Aici sunt 10, la Floreasca sunt 13, la Bagdasar sunt opt persoane în stare critică, la Pantelimon era una într-o stare critică, la Municipal sunt opt în stare critică. Sigur, în diverse stadii. Dar situaţia poate evolua de la oră la oră. 
 
S-a acţionat în parametrii normali, de la primul apel şi până când pacienţii au ajuns la primiri urgenţe. Cred că aţi văzut că mobilizarea a fost exemplară. Cel puţin vorbim de partea de urgenţă, cred că s-a colaborat foarte bine."
 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close