Antena 3 Actualitate Replica lui Vlad Voiculescu, după ce s-a spus că ar avea diplome false. Cum a reacţionat ministrul Sănătăţii

Replica lui Vlad Voiculescu, după ce s-a spus că ar avea diplome false. Cum a reacţionat ministrul Sănătăţii

de Milena Niță    |    10 Feb 2021   •   09:30
Replica lui Vlad Voiculescu, după ce s-a spus că ar avea diplome false. Cum a reacţionat ministrul Sănătăţii
Sursa foto: Hepta

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi-a publicat diploma de studii pe Facebook, dar şi un atestat privind echivalarea diplomei din Viena cu o diplomă de master în administrarea afacerilor.

Reacţia ministrului vine după ce în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora nu ar avea studii superioare sau ar avea diplome false.

Astfel, Vlad Voiculescu a publicat marţi seara, pe Facebook, diploma eliberată de Vienna University of Economics and Business, din Austria. 

De asemenea, Voiculescu a postat și un atestat privind echivalarea diplomei din Viena cu o diplomă de master în domeniul administrarea afacerilor, specializarea administrarea afacerilor.

Documentul de atestare are sigla Centrului Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor din cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale şi a fost eliberat în ianuarie 2016 de directorul Gabriela Marilena Leţcai.

No further comment.

Publicată de Vlad Voiculescu pe Marţi, 9 februarie 2021

×
Subiecte în articol: Vlad Voiculescu studii diplome false

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close