Antena 3 CNN Actualitate Replica lui Vlad Voiculescu, după ce s-a spus că ar avea diplome false. Cum a reacţionat ministrul Sănătăţii

Replica lui Vlad Voiculescu, după ce s-a spus că ar avea diplome false. Cum a reacţionat ministrul Sănătăţii

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi-a publicat diploma de studii pe Facebook, dar şi un atestat privind echivalarea diplomei din Viena cu o diplomă de master în administrarea afacerilor.

Replica lui Vlad Voiculescu, după ce s-a spus că ar avea diplome false. Cum a reacţionat ministrul Sănătăţii
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    10 Feb 2021   •   09:30

Reacţia ministrului vine după ce în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora nu ar avea studii superioare sau ar avea diplome false.

Astfel, Vlad Voiculescu a publicat marţi seara, pe Facebook, diploma eliberată de Vienna University of Economics and Business, din Austria. 

De asemenea, Voiculescu a postat și un atestat privind echivalarea diplomei din Viena cu o diplomă de master în domeniul administrarea afacerilor, specializarea administrarea afacerilor.

Documentul de atestare are sigla Centrului Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor din cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale şi a fost eliberat în ianuarie 2016 de directorul Gabriela Marilena Leţcai.

No further comment.

Publicată de Vlad Voiculescu pe Marţi, 9 februarie 2021

×
Subiecte în articol: Vlad Voiculescu studii diplome false
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close