Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Transporturilor ar putea rezilia contractul cu unul dintre constructori. Vezi aici cu care

Ministrul Transporturilor ar putea rezilia contractul cu unul dintre constructori. Vezi aici cu care

Ministrul Transporturilor ar putea rezilia contractul cu unul dintre constructori. Vezi aici cu care
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Aug 2011   •   17:54

Ministrul Transporturilor Anca Boagiu vorbeşte tot mai des despre posibilitatea rezilierii contractului pe care ministerul îl are cu constructorul care se ocupă de finalizarea celor 130 de kilometri de autostradă, pe tronsoanele: Timişoara-Arad, Medgidia-Constanţa şi Bucureşti-Ploieşti.

Boagiu este dispusă chiar să-i plătească constructorului bilet de avion la categoria VIP ca să plece din ţară după rezilierea contractului.

Constructorul care se ocupă finalizarea tronsoanelor de autostradă, aflate în lucru, a fost ameninţat în repetate rânduri cu rezilierea contractului.

Anca Boagiu le reproşează constructorilor că nu au terminat lucrările în termenul stabilit în contract, iar costurile convenite iniţial au fost mult depăşite.

Reproşurile ministrului Transporturilor vin la numai o zi după ce premierul Emil Boc a ameninţat cu vărsare de sânge, dacă vreun constructor va trece peste cuvântul Ancăi Boagiu şi nu va respecta termenele de finalizare a lucrărilor la autostrăzi.


×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close