Antena 3 Actualitate Ministrul Transporturilor cere Curţii de Conturi să verifice contractele de întreţinere a drumurilor

Ministrul Transporturilor cere Curţii de Conturi să verifice contractele de întreţinere a drumurilor

de M.Z.    |    14 Feb 2012   •   10:25
Ministrul Transporturilor cere Curţii de Conturi să verifice contractele de întreţinere a drumurilor
Sursa foto: Foto: Intact Images

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Alexandru Nazare, a solicitat Curţii de Conturi să verifice contractele de întreţinere a autostrăzilor şi drumurilor naţionale din România, informează Agerpres.

”Am cerut Curţii de Conturi un control privind contractele de întreţinere încheiate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România”, a declarat, marţi, ministrul Nazare.

Potrivit unui comunicat de presă emis de CNADNR, compania a cerut luni Curţii de Conturi a României verificarea derulării tuturor contractelor subsecvente de întreţinere vară-iarnă încheiate de către societate.

Din anul 2008, CNADNR a încheiat acorduri-cadru privind activitatea de întreţinere multianuală a drumurilor naţionale şi autostrăzilor.

”Vă rugăm să binevoiţi a analiza şi a dispune asupra posibilităţii introducerii în programul de activitate a unor misiuni de control a căror arie de verificare să cuprindă acordurile cadru şi contractele subsecvente încheiate în baza acestora, pentru perioadele de derulare care nu au făcut obiectul unei acţiuni de control până în prezent”, se arată în adresa transmisă de CNADNR către conducerea Curţii de Conturi.

 
Get Adobe Flash player


×

Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în luna octombrie

 

 

Prognoza meteorologilor pentru următoarele săptămâni

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close