Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Transporturilor, certat de premier în ședința de Guvern: „Nu mergeți în direcția care trebuie!”

Ministrul Transporturilor, certat de premier în ședința de Guvern: „Nu mergeți în direcția care trebuie!”

Ministrul Transporturilor, certat de premier în ședința de Guvern: „Nu mergeți în direcția care trebuie!”
Sursa foto: Foto: Gov.ro
18 Aug 2017   •   12:24

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost certat de premierul Mihai Tudose, în ședința de Guvern de vineri, pentru deciziile luate la nivelul ministerului în cazul TAROM, dar și pentru neregulile de la CFR și autostrăzi.

Premierul Mihai Tudose i-a reproșat ministrului Cuc decizia de a-i prelungi mandatul cu încă patru luni șefului Tarom, deși compania înregistrează pierderi uriașe în ultimele șase luni.

”De ce i-ați prelungit mandatul cu patru luni șefului de la Tarom? Mi-ați spus că aveți încredere în el! (...) 104 milioane pierdere în șase luni. Nu mergeți în direcția care trebuie!”, i-a spus Mihai Tudose ministrului Transporturilor.

”Știți că cei care au fost desemnați de dumneavoastră în urma discuției de acum o lună și jumătate la minister, ca responsabili din partea ministerului, pe diverse tronsoane de autostradă, să se ducă acolo, nu a fost niciunul acolo?”, a mai spus Mihai Tudose.

 

 

 

 

 

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close