Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc: „Pe mine mă interesează să fac ceea ce am spus, să avem autostrăzi în România, să implementăm proiectele care sunt în derulare”

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc: „Pe mine mă interesează să fac ceea ce am spus, să avem autostrăzi în România, să implementăm proiectele care sunt în derulare”

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc: „Pe mine mă interesează să fac ceea ce am spus, să avem autostrăzi în România, să implementăm proiectele care sunt în derulare”
01 Apr 2019   •   18:24

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a făcut noi precizări la Antena 3 cu privire la audierea de azi de la Direcția Națională Anticorupție. 

„Am fost chemat la DNA în cursul dimineții, m-am prezentat fără să mă duc ascuns sau noaptea. Am fost chemat în calitate de martor, am plecat în calitate de martor, am dat lămuririle care mi s-au cerut în acel dosar și, dacă voi mai fi chemat, cu siguranță mă voi prezenta de fiecare dată pentru a răspunde oricăror acuzații care mi s-ar aduce”. 

Citiți și Ministrul Transporturilor, primele declarații după audierea de la DNA

Răzvan Cuc a refuzat să ofere și alte detalii legate de dosarul în care a fost audiat. „Ținând cont că este un dosar în cercetare, nu voi comenta eu niciun fel de detaliu legat de aspectele din dosar. Mai multe precizări ar putea să facă cei de la DNA”. 

Întrebat dacă crede că e o coincidență faptul că a fost chemat la DNA chiar în ziua în care s-a confruntat cu o moțiune simplă în Parlament, Răzvan Cuc a spus că „eu îmi voi face treaba, voi sta pe șantiere și acolo unde voi vedea că nu se fac lucrurile așa cum trebuie, voi interveni. Nu vreau să cred că este o coincidență, vreau să cred că Justiția își face treaba și în niciun caz nu blochează proiectele de infrastructură din România”. 

Citiți și Dezbateri aprinse la moțiunea pe Transporturi. Liberalii îi reproșează lui Răzvan Cuc lipsa autostrăzilor

„Pe mine mă interesează să fac ceea ce am spus, să avem autostrăzi în România, să implementăm proiectele care sunt în derulare”, a mai spus ministrul Transporturilor. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Răzvan Cuc ministrul transporturilor
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close