Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Tudorel Toader, amenințat public cu închisoarea

Ministrul Tudorel Toader, amenințat public cu închisoarea

Ministrul Tudorel Toader, amenințat public cu închisoarea
Sursa foto: foto: captura Antena 3
18 Ian 2019   •   20:33

Sindicaliștii din administrația penitenciarelor îl avertizează pe ministrul justiției, Tudorel Toader, că infracțiunea de comunicare de informații false se pedepsește cu închisoarea de la 1 la 5 ani, acuzându-l că a afirmat că autorul crimei de la Mediaș nu a beneficiat de legea recursului compensatoriu, deși în absența acesteia bărbatul ar fi fost eliberat abia 1 mai 2019.

"Autorul faptei de la Mediaş nu face parte din categoria celor ce au beneficiat de prevederile legii privind recursul compensatoriu", a anunţat Tudorel Toader, în cadrul unei conferinţe de presă.

″Îl avertizăm pe ministrul Toader că infracţiunea de comunicare de informaţii false se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani. În data de 16 ianuarie 2019, Tudorel Toader - încă ministru al justiţiei - informa opinia publică despre faptul că “autorul crimei de la Mediaş nu face parte din categoria celor care au beneficiat de prevederile legii privind recursul compensatoriu”.

O nouă dezinformare din partea celui care se face complice prin indolenţă şi rea-voinţă motivată politic cu recidivistii recursului compensatoriu”, afirmă reprezentanţii Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close