Antena 3 CNN Actualitate Un minor a fost prins cu arme albe într-un autobuz din Brăila, de un jandarm aflat în timpul liber

Un minor a fost prins cu arme albe într-un autobuz din Brăila, de un jandarm aflat în timpul liber

Incidentul a avut loc astăzi într-un autobuz care circula dinspre Barieră spre Piața Traian din Brăila, acolo unde un minor care avea asupra sa un cuţit şi un baston telescopic a fost prins de un jandarm aflat în timpul liber.

Un minor a fost prins cu arme albe într-un autobuz din Brăila, de un jandarm aflat în timpul liber
Sursa foto: IPJ Brăila
de Claudia Popovici    |    21 Sep 2021   •   20:18

Plutonier adjutant Abăseacă Alexandru din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila, aflat în timpul liber în mijlocul de transport care circula astăzi dinspre Barieră spre Piața Traian  a observat că minorul, în vârstă de 14 ani, avea asupra sa un cuţit și un baston telescopic, motiv pentru care a intrat în alertă.

Datorită experienței dobândite în teren, ofițerul a acționat rapid și, după ce l-a deposedat pe minor de cele două arme albe, l-a predat imediat unui echipaj de jandarmerie.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, care a preluat cazul, s-a stabilit că bastonul telescopic avea o lungime de 66 de centimetri, iar cuțitul o lungime totală de 32 de centimetri, din care 19 centimetri reprezentau doar lama.


  

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close