Antena 3 CNN Actualitate Doi copii din Călărași, relații intime în toaleta școlii. Directoarea: "Vreau să vă spun că nu a durat foarte mult... Ci chiar foarte puțin!”

Doi copii din Călărași, relații intime în toaleta școlii. Directoarea: "Vreau să vă spun că nu a durat foarte mult... Ci chiar foarte puțin!”

Doi elevi minori dintr-o comună din Călărași ar fi întreținut relații intime în toaleta școlii.

Doi copii din Călărași, relații intime în toaleta școlii. Directoarea: "Vreau să vă spun că nu a durat foarte mult... Ci chiar foarte puțin!”
Sursa foto: pexels
de Laura Dinu    |    11 Mar 2021   •   15:17

Cei doi copii, un băiat de clasa a 8-a și o fată de clasa a 6-a, au întreținut relații intime în toaleta școlii, în data de 19 februarie. Totul s-a aflat, după ce tânărul s-ar fi lăudat pe Internet cu isprava sa.

Se pare că directoarea ar fi aflat de isprava celor doi și ar fi încercat să o mușamalizeze, scrie wowbiz.ro.

"Aici este toaleta elevilor, unde s-a întâmplat cazul! La fete! Aici! Vreau să vă spun că nu a durat foarte, foarte mult, ci chiar foarte puțin.

Elevii într-adevăr erau la ore. Au cerut la toaletă. În timpul ăla aici era liniște perfectă. Au cerut la toaletă, li s-a dat drumul pentru că este legal. După care au revenit în clasă", a declarat Daniela Dan, director adjunct al Școlii Generale Budești, din Călărași.

Femeia susține că ar fi aflat totul de la elevi, însă nici părinții, nici cadrele didactice nu au vrut să mediatizeze cazul, pentru a nu strica imaginea școlii și pentru a proteja elevii. 

"Am aflat de la elevi! Elevii au fost primii care au auzit, după care au venit părinții fetei și au purtat discuții cu direcțiunea și cu colegii mei care sunt diriginți. Puțin s-a mușamalizat. În sensul că nu au vrut să facă, ca să zic așa, o popularizare a... Și asta a condus spre, ca să zic așa, spre stricarea imaginii școlii. Secret... Ca să fiu sinceră, domnul director a spus că dacă ținem secret, dacă se ține secret aici, vor fi protejați elevii", a mai declarat Daniela Dan, director adjunct al Școlii Generale Budești, din Călărași. 

La momentul actual, cazul este anchetat de poliție, Parchet, Inspectoratul Școlar al județului Călărași și Primăria Budești. De asemenea, fata a fost transferată la altă școală, iar băiatul a rămas la instituția din Budești.

"Psihologul școlar le-a propus să le facă consiliere, dacă sunt de acord, că numai prin cererea părinților se poate acest lucru. N-au vrut. S-a întocmit un grafic pentru femeile de serviciu care să supravegheze toaletele mai des. Noi, ca profesori de serviciu, de fiecare dată, intrăm în băi după ei. Nu ne ducem în cușeta lor. Am încercat și am discutat și cu părinții lui și cu părinții fetei, să îi facă să priceapă că a fost o greșeală enormă datorată hormonilor, vârstei, peste care trebuie să treacă cu ușurință", a declarat Mihaela Dumitrașcu, profesor la Școala Generală Budești, din Călărași.

×
Subiecte în articol: Calarasi minori
Parteneri
Imagini sfâşietoare de la înmormântarea lui DJ Lalla, la Turda
x close