Antena 3 Actualitate Minune la Mănăstirea Pogleţ din Bacău, în timpul rugăciunii pentru ploaie: "Dumnezeu ne-a ascultat!"

Minune la Mănăstirea Pogleţ din Bacău, în timpul rugăciunii pentru ploaie: "Dumnezeu ne-a ascultat!"

de Redacția Antena 3    |    05 Iul 2022   •   12:50
Minune la Mănăstirea Pogleţ din Bacău, în timpul rugăciunii pentru ploaie: "Dumnezeu ne-a ascultat!"
Sursa foto: Facebook | Mănăstirea Pogleț

Minune la Mănăstirea Pogleţ din judeţul Bacău, în timpul unei procesiuni la care au participat preoţi şi oameni din zonă. Oamenii s-au rugat pentru ploaie, iar în timpul rugăciunii a început o ploaie torenţială.

Totul s-a întâmplat duminică, 3 iulie 2022, pe dealurile din jurul mănăstirii Pogleţ din judeţul Bacău. Preoţii şi credincioşii au pornit într-o procesiune în care s-au rugat pentru ploaie, având în vedere secetat gravă din ultima perioadă.

Minunea s-a produs în timpul procesiunii, chiar în timp ce oamenii se rugau. O ploaie torenţială a căzut peste întreaga zonă.

"Slavă Ție Doamne! Astăzi, 3 Iulie 2022 - după Sf. Liturghie, în procesiune religioasă cu Sf. Icoane pe dealurile din jurul Mânăstirii noastre - Rugăciune pentru ploaie și rodnicia pământului.

“Să mergem cu toții să ne rugăm, cu toții pt că nu se știe pe care dintre noi îl va asculta Dumnezeu!” spunea maica Stareță. Am mers, ne-am rugat în genunchi și Dumnezeu ne-a ascultat. A trimis ploaia.

Slavă Ție Doamne!", se arată în postarea de pe Facebook.

Slavă Ție Doamne! Astăzi, 3 Iulie 2022 - după Sf. Liturghie, în procesiune religioasă cu Sf. Icoane pe dealurile din jurul Mânăstirii noastre - Rugăciune pentru ploaie și rodnicia pământului. “Să mergem cu toții să ne rugăm, cu toții pt că nu se știe pe care dintre noi îl va asculta Dumnezeu!” spunea maica Stareță. Am mers, ne-am rugat în genunchi și Dumnezeu ne-a ascultat. A trimis ploaia. Slavă Ție Doamne! __________✞✞✞__________ (video: Procesiune comună cu Sf. Icoane, Pogleț și Fulgeriș, 3 Iulie 2022)

Publicată de Mănăstirea Pogleț pe Duminică, 3 iulie 2022

×
Subiecte în articol: Mănăstirea Pogleţ Bacău

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close