Antena 3 CNN Actualitate Și Mioara Velicu și-a pregătit locul de veci, însă are planuri mari: "Am fost foarte speriată anul trecut, dar nu de moarte"

Și Mioara Velicu și-a pregătit locul de veci, însă are planuri mari: "Am fost foarte speriată anul trecut, dar nu de moarte"

Îndrăgita cântăreața de muzică populară Mioara Velicu a povestit cum îşi menține starea de bine la vârsta de 77 de ani. Artista a transmis, atât tinerilor cât şi seniorilor, un mesaj şi o rețetă pentru a alunga tristețea. „Eu mă simt bine şi vreau ca toată lumea să se simtă aşa", spune cu zâmbetul pe buze interpreta.

Și Mioara Velicu și-a pregătit locul de veci, însă are planuri mari: "Am fost foarte speriată anul trecut, dar nu de moarte"
de Mihaela Bîrzilă    |    07 Noi 2021   •   19:04

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Mioara Velicu şi-a pregătit deja locul de veci, pentru că nu vrea să fie o povară pentru nimeni, dar are planuri mari la 77 de ani! Râde de vârsta din buletin şi le transmite tuturor celor care se simt singuri o rețetă pentru a scăpa de tristețe. Cântă şi dansează cât o ţin puterile, pune murături şi nu renunță la vacanţe.

„Şi eu sunt speriată chiar dacă sunt vaccinată, îmi era foarte frică anul trecut să nu cumva să ajung la spital şi să mă pună într-un sac. Nu îmi era frică că mor, dar voiam să mă ducă pe ultimul drum măcar cineva din familie. Când stai acasă şi te gândești ce-o să fie, aoleu, nu. Aveți grijă de voi, aveți grijă de cei din jur", spune artista.

Mioara Velicu, rețetă pentru a scăpa de tristețe

"Eu am pornit pe 78 de ani şi sunt bine, uitați-vă cum sunt. Am rezistat pentru că aşa îmi e felul şi vreau să îi îndemn pe toţi de vârsta mea să aibe tot timpul încredere în ei şi să-şi găsească tot timpul de lucru. Ceva să citească, să se uite la filme şi documentare pentru că tot timpul să fii informat", recomandă Mioara Velicu.

La 77 de ani, Mioara Velicu și-a pregătit locul de veci, dar cântă și dansează de mama focului

„Trebuie să fii întotdeauna pregătit să nu lași necazuri pentru cei care te vor duce pe ultimul drum. Dacă totul este pregătit de acum, e ca şi cum ți-ai face o casă. Nu am cine ştie ce avere. Sunt un om decent, modest aşa cum ar trebui să fie orice român, să aibă cât de cât condiţii decente.

În ultimi 7 ani nu există an să nu mă duc în vacanță pentru că e frumos să cânt, dar să mă şi destind. O săptămână de zile cât ţine vacanţa mă destind şi vin încărcată cu energie. Le doresc tuturor energie pozitivă. Nu există să stai în casă şi să te gândești numai la rău. Îmi sun colegii pe Skype şi WhatsApp şi îi întreb ce fac pentru că eu mă simt bine şi vreau ca toată lumea să se simtă aşa", spune artista.

Secretul frumuseții cu Mioara Velicu

„Nu am un regim special să mănânc. Ridurile au şi ele un farmec. Treci prin viaţă. Vreau lumea să mă vadă aşa cum sunt", a mai completat artista.

Mioara Velicu, mesaj pentru tineri şi seniori

„Le urez tuturor să fie optimiști şi să nu se lase dărâmați de necazuri. Ştiu că sunt grele, dar să treacă peste ele oricum. Să nu stea singuri", a transmis artista.

Mai multe despre planurile de viitor ale artistei Mioara Velicu, pe larg, în materialul de mai jos. 

×
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close