Antena 3 CNN Actualitate Mircea Albulescu: Sufletul românesc, asemeni diamantelor, se păstrează şi vieţuieşte în locurile cel mai bine ferite

Mircea Albulescu: Sufletul românesc, asemeni diamantelor, se păstrează şi vieţuieşte în locurile cel mai bine ferite

Mircea Albulescu: Sufletul românesc, asemeni diamantelor, se păstrează şi vieţuieşte în locurile cel mai bine ferite
Sursa foto: Foto captura Antena 3
06 Apr 2014   •   17:33

Actorul Mircea Albulescu a vorbit, într-un interviu acordat lui Adrian Ursu, pentru ediţia de duminică a emisiunii "Secvenţial", de la Antena 3, despre schimbarea pe care a îmbrăţişat-o de-a lungul vieţii sale, dar şi despre sufletul poporului român, mereu tânăr.

"Schimbarea este izvorul tuturor lucrurilor bine în lumea aceasta. De aceea trebuie să ne bucurăm de orice schimbare", a afirmat Mircea Albulescu, vorbind cu plăcere despre teatrul radiofonic, mijlocul cert prin care actorul ajunge în sufletul ascultătorilor săi.

Întrebat care crede că este adevărata problemă care zbuciumă sufletul poporului român, actorul a răspuns senin că "nu este nicio problemă".

"Sufletul românesc, asemeni diamantelor, se păstrează şi vieţuieşte în locurile cel mai bine ferite. Bunătatea şi înţelepciunea poporului român nu e o poveste, ci o realitate care trebuie păzită", a afirmat Mircea Albulescu.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close