Antena 3 CNN Actualitate Patru zile până la evacuarea Antena 3. Mircea Badea: E foarte dificil, costă foarte mulți bani și durează foarte mult

Patru zile până la evacuarea Antena 3. Mircea Badea: E foarte dificil, costă foarte mulți bani și durează foarte mult

Patru zile până la evacuarea Antena 3. Mircea Badea: E foarte dificil, costă foarte mulți bani și durează foarte mult
de S.T.    |    16 Feb 2016   •   15:45

„Acest dobitoc basist are senzatia ca gasirea unui sediu e problema. Nici vorba. Nu e simplu, dar nu in asta ne propteam. Probleme principale: mutarea grupurilor de montaj care deservesc cinci televiziuni plus toate echipamentele care transmit semnalul spre satelit sau prin fibra optica pentru cablisti. Asta e foarte dificil, costa foarte multi bani si dureaza foarte mult”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

 
 


Mircea Badea: Este o execuție. Nicio televiziune de pe lumea asta nu se poate muta în cinci zile

Antena 3 şi Antena 1, ordin de evacuare urgentă! Emisia este amenințată!

Trustul Intact se confruntă cu un abuz fără precedent! ANAF şi-a trimis agenţii să scoată Antena 1 şi Antena 3 din sediu.

Este o acţiune în forţă în condiţiile în care trustul nostru a făcut zeci de cereri la Ministerul de Finanţe pentru a obţine dreptul de a închiria acest spaţiu, aşa cum prevede legea, fie a obţine un termen rezonabil pentru mutare.

Este o decizie nedreaptă a fiscului în condiţiile în care Antenele sunt singurele televiziuni nu au nicio datorie către statul român şi plătesc la zi taxele şi impozitele.

Antena 3 și Antena 1 riscă oprirea emisiei, după ce inspectorii ANAF au descins la sediile confiscate ale redacțiilor de știri și în clădirea Antena Group pentru a transmite o notificare de evacuare în termen de cinci zile, începând de luni.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea post confiscat
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close