Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: "Laura Codruța Kovesi este una dintre cele mai corupte persoane din România"

Mircea Badea: "Laura Codruța Kovesi este una dintre cele mai corupte persoane din România"

Mircea Badea: "Laura Codruța Kovesi este una dintre cele mai corupte persoane din România"
23 Ian 2018   •   00:45

Mircea Badea a vorbit luni seara, la emisiunea "În gura presei", despre cazul procurorului acuzat de o victimă din dosarele de care se ocupa că ar fi hărțuit-o sexual. 

"În afară de procurorul celebru, Portocală, preferatul doamnei Kovesi, mai avem un magistrat acuzat de hărțuire sexuală de către una dintre victimele din dosarele sale. Geoge Bucurică e acuzat de Monica Bojin că i-a făcut avansuri și i-a propus să-i facă avansuri sexuale.. Așadar, se mărește publicul țintă al unor imagini sugestive alese într-un mare fel de acest DJ, care se întruchipează în slujba statului de drept și al magistraților.. de acum încolo nu ne vom referi doar la Portocală, ci și la Bucurică. Să ai bucurii la partea vătămată? Aș vătăma-o și eu, s-a gândit Bucurică", a spus Mircea Badea. 

Mircea Badea a mai adus în discuție un personaj despre care se vorbește destul de mult în spațiul public, și anume, șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, despre care acesta spune că este "una dintre cele mai corupte persoane". 

"Știți cum e cu ăștia.. când se simte omul mai sigur pe el atunci i se întâmplă nasolul. Eu aștept din clipă în clipă, aceasta e convingerea mea, bazată pe fapte reale, nu pe propagandă.. eu cred că Laura Codruța Kovesi este una dintre cele mai corupte persoane, este coruptă de putere. Este poate cea mai oribilă formă de corupție. Corupția de putere. Chiar cred că în momentul acesta când vorbim Laura Codruța Kovesi este cea mai coruptă de putere din România", a spus prezentatorul. 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close