Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Acest SRI şi acest domn Coldea despre care vorbeşte doamna Udrea au fost la comanda lui Traian Băsescu

Mircea Badea: Acest SRI şi acest domn Coldea despre care vorbeşte doamna Udrea au fost la comanda lui Traian Băsescu

Mircea Badea: Acest SRI şi acest domn Coldea despre care vorbeşte doamna Udrea au fost la comanda lui Traian Băsescu
01 Feb 2015   •   23:56

Mircea Badea a vorbit, în cadrul ediţiei de duminică seară a emisiunii În gura presei, despre legăturile dintre Traian Băsescu şi Florian Coldea.

„Acest SRI şi acest domn Coldea despre care vorbeşte doamna Udrea, până de curând, au fost la comanda lui Traian Băsescu. La un moment dat, ca în orice haită, în căutare de pradă, masculul Alfa este provocat de altul care vrea să devină el masculul Alfa. Asta s-a întâmplat în legătură cu Coldea şi cu Băsescu. Coldea fost omul lui Băsescu, Băsescu l-a făcut, din maior, general cu trei stele, aşa cum domnul Băsescu a făcut-o şi pe doamna Kovesi procuror-şef atât la Parchetul Curţii Supreme, cât şi la DNA, aşa cum domnul Băsescu l-a făcut pe domnul Maior şef la SRI. Şi Băsescu era masculul Alfa până într-o zi când Coldea a zis „Bă, da ce să nu fiu eu masculul Alfa?” Că, de fapt, asta a fost problema, asta ne spune şi doamna Udrea cu subiect şi predicat, dezinhibată. Şi atunci ce a făcut domnul Coldea? A dat fotografiile cu Elena Udrea şi cu Alina Bica la Paris”, a spus Mircea Badea.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close