Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Americanii investesc miliarde în securitate, dar au fost iar surprinşi

Mircea Badea: Americanii investesc miliarde în securitate, dar au fost iar surprinşi

Mircea Badea: Americanii investesc miliarde în securitate, dar au fost iar surprinşi
de S.T.    |    18 Apr 2013   •   14:18

Mircea Badea a vorbit, miercuri, la "În gura presei", despre cum au tratat presa din America şi autorităţile subiectul referitor la atentatele cu bomba de la Boston.

Potrivit realizatorului, autorităţile americane consumă enorm de mulţi bani publici, dar nu sunt capabile să-l prindă, repede, pe cel care a pus bombele respective.

Mircea Badea: Există foarte mulţi experţi în cum se face un atentat

"Pe sistemul autorităţile sunt în control, ştiu ce fac...Autorităţile trebuie să lucreze, iar noi trebuie să le lăsăm să lucreze. Prieteni, au murit trei oameni(...) Autorităţile ştiu ce fac?", s-a întrebat Badea.

"În momentul ăsta, atentatorul este în libertate. Şi ştiţi ce mai face el? Poate să atenteze din nou, căci e în libertate!", a adăugat realizatorul TV.

Internauţii i-au descoperit pe presupuşii AUTORI ai atentatelor din Boston. IMAGINI ULUITOARE circulă pe reţelele de socializare

Toţi (jurnaliştii-n.r.) încercau să transmită publicului că e bine că FBI-ul nu prinde pe nimeni şi o să prindă mult mai târziu. (...) Americanii cheltuiesc multe miliarde de dolari pentru securitate. În numele securităţii s-a renunţat la foarte multe drepturi şi libertăţi cetăţeneşti, pe sistemul "dacă nu faci nimic ilegal de ce te deranjează că te supraveghem"? (...) Pe seară, breaking news în toată media americană...Au anunţat că au arestat un suspect. Pai înseamnă că ancheta nu e bine fundamentată, a mai spus Mircea Badea, miercuri seară, la Antena 3.

   VEZI AICI ÎNREGISTRAREA EMISIUNII "În gura presei CU MIRCEA BADEA".

          VEZI PE VIDEONEWS.RO MAI MULTE FAZE TARI DIN EMISIUNEA ÎN GURA PRESEI.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close