Antena 3 CNN Actualitate Cum le-ar îmbrăca Mircea Badea pe asistentele de la Spitalul Județean Călărași acuzate că au ţinute prea provocatoare

Cum le-ar îmbrăca Mircea Badea pe asistentele de la Spitalul Județean Călărași acuzate că au ţinute prea provocatoare

Mircea Badea a comentat, marți seară, pe pasa cu Sinteza zilei, știrea legată de asistentele de la secția Chirurgie a Spitalului Județean Călărași cărora li se impune acum o îmbrăcăminte strictă după ce conducerea unității medicale ar fi primit plângeri privind ținuta prea sexy a acestora.

Cum le-ar îmbrăca Mircea Badea pe asistentele de la Spitalul Județean Călărași acuzate că au ţinute prea provocatoare
de Gabriel Dano    |    07 Iun 2022   •   23:57

"E corectă. Pentru că dacă te uiți pe statistici, pe site-urile de adulți, cred că asta cu asistentele e în top 3 fantezii masculine. La femei așa e: cu vampiri, cu bogați, normal, miliardari, firesc. Eu am auzit vorbindu-se de asta într-o prelegere la universitatea din...  "whatever" pe Jordan Peterson, psihologul planetei.

Deci, e normal ca asistentele să spună 'băi nene, nu putem confirma statisticile de pe site-urile de adulți'. Eu zic să fie îmbrăcate cum este Corul Madrigal. Nu e mai corect așa?", a spus Mircea Badea.

Asistentele de pe Secția Chirurgie a Spitalului Județean Călărași nu vor mai avea voie să poarte fuste scurte și nici decolteuri care să crească tensiunea pacienților internați.

Decizia a fost luată de conducere și comunicată tuturor asistentelor printr-un mesaj pe grupul de WhatsApp al spitalului, scrie calarasipress.ro. Iată mesajul integral: "Asistentele nu vor mai intra în serviciu începând de azi cu uniforme mulate provocatoare, fuste scurte, unghii colorate, ținută necorespunzătoare în mediul sanitar, avem cel puțin trei asistente în această situație. În caz de nonconformitate se vor lua măuri".

Mesajul a venit din partea șefei Secției Chirurgie, care a declarat ulterior sursei citate că decizia este normală pentru că trebuie să se respecte ținuta ca echipement regulamentar.

Mai multe asistente și infirmiere spun însă că adevărata problemă a spitalului este, de fapt, examenul organizat în perioada stării de alertă care nu a fost corect. Conducerea spitalului a anunțat, însă, că angajații vor fi supuși unui instructaj în ceea ce privește vestimentația în spital.

Managerul Spitalului Județean Călărași, Bogdan Mihai a fost întrebat dacă a avut reclamații de la pacienți în privința uniformelor asistentelor.

"Pot să vă spun că este o întrebare din zona cancan-ului și dacă vreți astfel de amănunte nu aveți decât să îi întrebați pe pacienți. Când apare un subiect legat de personalul medical, în speță asistentele, oamenii încep să ducă și într-o zonă a umorulului. E și acesta un astfel de caz. Toată lumea când ajunge la spital dorește să ajungă acasă.

E posibil să fi fost reclamații din zona... soțiilor domnilor, nu știu", a spus amuzat managerul.

Atât managerul spitalului cât şi celelalte asistente din spital spun că nu au văzut ţinutele provocatoare în care erau îmbrăcate colegele lor. Momentan, nu se ştie ce măsuri vor fi luate în privinţa asistentelor.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close