Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Asta cu parlamentarii scoşi din Codul Penal e o minciună mai mare decât pixelul albastru

Mircea Badea: Asta cu parlamentarii scoşi din Codul Penal e o minciună mai mare decât pixelul albastru

Mircea Badea: Asta cu parlamentarii scoşi din Codul Penal e o minciună mai mare decât pixelul albastru
de M.C.    |    11 Dec 2013   •   12:56

Mircea Badea a comentat, marţi, în cadrul emisiunii "În gura presei" unele titluri apărute în presă, legate de modificările propuse pentru Codul Penal.

 "Trebuie să fii exagerat de orice ca să dai acest titlu. M-am săturat de această intoxicare la care toţi pun botu' la toate vrăjelile şi intoxicările" spune Mircea Badea.

 
Realizatorul emisiunii a făcut o radiografie scurtă a situaţiei din România, oprindu-se în primul rând asupra justiţiei: "Cine doreşte să se lamenteze că justiţia a murit, ca şi cum ea ar fi existat în România, este superb, este de un cretinism absolut, un cretinism superbisim. Rămâi încântat cât e de cretin ăsta. Cretinismul estetic...mamă cât de cretin e!" a spus Mircea Badea.

"Cretinii zic că în România singurul lucru bun pe care l-a făcut Traian Băsescu a fost că a lăsat justiţia să funcţioneze. În România nimic nu merge. Guvernul e de porc, Parlamentul e de porc, autostrăzile sunt de porc, învăţământul e de porc. Dar, ce să vezi. Justiţia nu e de porc. În ţara în care nimic nu funcţionează, dacă facem un sondaj, justiţia merge. Cum, cum se îmbucă, cum se îmbăs lucrurile astea? Singurele lucruri care funcţionează sunt preşedinţia şi justiţia" a mai spus Mircea Badea.

Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "În gura presei". 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close