Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Aștept de la noul ministru al Educației să analizeze și teza de doctorat a lui Kovesi

Mircea Badea: Aștept de la noul ministru al Educației să analizeze și teza de doctorat a lui Kovesi

Mircea Badea: Aștept de la noul ministru al Educației să analizeze și teza de doctorat a lui Kovesi
de M.Z.    |    06 Iul 2016   •   00:14

Mircea Badea a spus, marți, că așteaptă de la viitorul ministru al Educației să analizeze și teza de doctorat a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, după ce a citit pe ”site-urile de propagandă” că Mircea Dumitru este antiplagiere.

”Sunt foarte fericit cu remanierile astea, mai ales că a fost remaniat și ministrul Învățământului (Adrian Curaj - n.r.). Eu citesc pe site-urile propagandei că ministrul ăsta nou (Mircea Dumitru - n.r.) e antiplagiat. (...) dar aș vrea să știu și dacă teza de doctorat a doamnei Kovesi (procurorul-șef al DNA, Laura Coduța Kovesi) a fost plagiat, dar nu o analizează nimeni”, a spus Mircea Badea, marți, în pasa emisiunii Sinteza Zilei cu În gura presei.

”Aparatul de propagandă împinge isteric către plagiatul lui Ponta și înțeleg că e o mare nenorocire că Tobă (ministrul de Interne - n.r.) nu a intrat la malaxor. Aștept de la noul ministru, dacă principala lui virtute e antiplagierea, să analizeze și teza doamnei Kovesi și să ne spună dacă a fost sau nu plagiat. Poate ni se pare nouă. Mie mi se pare că a fost, dar eu nu sunt savant”, a adăugat Mircea Badea.

Premierul Dacian Cioloș a anunțat marți o serie de remanieri în guvernul pe care îl conduce. Astfel, miniștrii Educației, Transporturilor, Comunicațiilor și al relației cu românii de pretutindeni vor fi înlocuiți.

Cine este noul ministru al Educației, Mircea Dumitru

Citiți și Un lider PSD îl laudă pe noul ministru al Educației: E o persoană extrem de calificată

 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close