Antena 3 Actualitate Mircea Badea: Ați văzut ceva mai monstruos? Eu nu am văzut

Mircea Badea: Ați văzut ceva mai monstruos? Eu nu am văzut

16 Ian 2019   •   09:57
Mircea Badea: Ați văzut ceva mai monstruos? Eu nu am văzut

Mircea Badea a prezentat, marți, în emisiunea ”În gura presei”, mai multe secvențe din Parlamentul României, din perioada în care proiectul de lege privind recursul compensatoriu era în dezbatere.

Membri marcanți ai USR și PNL și-au exprimat susținerea necondiționată față de proiectul inițiat de fostul ministru al Justiției Raluca Prună.

”Hai să vedem ce spuneau PNL și USR înainte să se dea cu curul de pământ și să urle: criminalii, violatorii și Tudorel Toader (...) Cum? Cum? Voi ați văzut ce am văzut eu? (...) Sunt atâtea personaje realmente monstruoase. Trebuie să fii monstruos, după ce a inițiat Prună treaba asta și oameni atât de oribil din punct de vedere moral, care atunci să aplaude, iar la distanță de doi ani să spună „vai de mine, Tudorel Toader scoate criminalii”, asta e și o minciună în minciună. În primul rând nu Tudorel Toader și apoi nu scoate recursul compensatoriu. Aici nu e vorba de interpretare, ci de matematică. Și de onorata instanță, care dispune sau nu dispune liberarea. Ați văzut ceva mai monstruos? Eu nu am văzut. Îți dai seama că acești oameni sunt în stare de orice” a spus Mircea Badea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close