Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Berceanu, Boc, dacă faceţi 101,64 kilometri de şosea cu o bandă defilez din nou gol şi cu pene - VIDEO

Mircea Badea: Berceanu, Boc, dacă faceţi 101,64 kilometri de şosea cu o bandă defilez din nou gol şi cu pene - VIDEO

Mircea Badea: Berceanu, Boc, dacă faceţi 101,64 kilometri de şosea cu o bandă defilez din nou gol şi cu pene - VIDEO
22 Dec 2009   •   23:47

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.


Mircea Badea vrea cu orice chip să vadă România asfaltată. Mai ales după ce Radu Berceanu a declarat că în 2010 va face 101,64 kilometri de autostradă. Prezentatorul emisiunii În gura presei i-a provocat din nou pe cei doi, Emil Boc şi Radu Berceanu, afirmând că, dacă reuşesc să realizeze nu o autostradă ci o şosea cu o bandă cu lungimea menţionată, el va defila din nou gol şi cu pene pe fund în Piaţa Victoriei.

Astfel, cu o seară în urmă, Mircea Badea a difuzat un filmuleţ prin care s-a ţinut de promisiunea făcută la începutul anului, când s-a prins într-un pariu cu Emil Boc, conform căruia trebuia să defileze în Piaţa Victoriei, gol şi cu pene pe fund dacă, până la sfârşitul lui 2009, autorităţile reuşesc să termine un tronson din autostrada Transilvania, repectiv Turda-Gilău.



?Berceanu, dacă tu faci 101,64 kilometri de autostradă eu îmi pun pene pe fund şi defilez gol prin Piaţa Victoriei. Domnule Berceanu, un nou pariu, 101,64 de şosea în 2010. Dar dacă nu se fac 101,64 km de şosea, nu de autostradă, şosea cu o bandă pe sens, deci dacă nu faci şoseaua, te duci tu dezbrăcat în Piaţa Victoriei. Vreau să-l văd pe Boc ăla mic cu o pană la pălărie, să nu fie pe fund, prin Piaţa Victoriei. Băsescu te bagi, Boc, te bagi??, a spus Mircea Badea, marţi seară, în cadrul emisiunii În gura presei.

MIRCEA BADEA PUNE UN NOU RĂMĂŞAG CU RADU BERCEANU ŞI EMIL BOC



MIRCEA BADEA, DEZBRĂCAT ŞI CU PENE PE FUND ÎN PIAŢA VICTORIEI






Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close