Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Cât a fost coleg de sistem cu doamna Kovesi, Horia Georgescu a luptat împotriva corupţiei. Acum aflăm că a făcut nasoale

Mircea Badea: Cât a fost coleg de sistem cu doamna Kovesi, Horia Georgescu a luptat împotriva corupţiei. Acum aflăm că a făcut nasoale

Mircea Badea: Cât a fost coleg de sistem cu doamna Kovesi, Horia Georgescu a luptat împotriva corupţiei. Acum aflăm că a făcut nasoale
Sursa foto: Foto: VideoNews
16 Mar 2015   •   19:17
Mircea Badea a comentat, în pasa cu emisiunea "100 de minute", realizată de Alessandra Stoicescu, reţinerea lui Horia Georgescu, şeful ANI. 
 
Mircea Badea a explicat, în stilul caracteristic, filmul evenimentelor, având în vedere că Laura Codruta Kovesi şi Horia Georgescu au fost, până nu demult, parteneri împotriva lupta anticorupţiei. 
 
"Tocmai m-a întrebat un cetăţean despre treaba cu domnul Giumbix, care este la puşcărie. Eu sărbătoresc la această oră, este bucuria prea mare. Horia Georgescu la puşcărie! Superb! (...) Totuşi, raţional, domnul Horia Georgescu reprezenta statul de drept, ca şi doamna Bica. Dacă pe vremea lui Băsescu ziceai ceva despre ANI şi despre Horia Georgescu, te condamnau instant, cum m-au condamnat pe mine că i-am stricat imaginea lui Giumbix. Şi te spurca propaganda băsistă că ataci statul de drept.
 
Doamna Kovesi a fost colegă în statul de drept cu domnul Giumbix. Cât a fost colegă cu domnul Giumbix nu i-a făcut nimic. După aia a plecat Băsescu, a venit domnul Iohannis. E, când a venit domnul Iohannis, ne amintim că domnul Giumbix i-a făcut nişte nasoale lui domnul Iohannis. Ba chiar s-a ajuns şi la Curtea Supremă cu procesul. 
 
Ba domnul Giumbix i-a făcut nişte nasoale şi lui domnul Hellvig. Ştim bine ce post ocupă acum domnul Hellvig. Absolut întâmplător, fără nicio legătură, coincidenţă, doamna Koveşi a spus "Stai că ştiu ce ai făcut tu în 2011! În 2011, 2012, 2013, 2014 nu am ştiut, dar acum, că a venit domnul Iohannis la putere şi domnul Hellvig la SRI, acum ştiu că ai făcut nasoale de vreo 75 de milioane de euro în 2011. La puşcărie!" 
 
Domnul Georgescu a înfăptuit absolut sigur, nu am nicio îndoială aici, dar, vezi tu cum se aşează treaba? Doamna Koveşi, cât a fost colegă de sistem băsist, a tras la rame împreună cu domnul Giumbix. Dup-aia a plecat Băsescu şi uite cum a făcut nasoale Horia Georgescu în 2011."
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close