Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Câtă jelanie și sfântă indignare ar fi fost în spațiul public, dacă Antena 3 făcea gafa de la Hotnews?

Mircea Badea: Câtă jelanie și sfântă indignare ar fi fost în spațiul public, dacă Antena 3 făcea gafa de la Hotnews?

Mircea Badea: Câtă jelanie și sfântă indignare ar fi fost în spațiul public, dacă Antena 3 făcea gafa de la Hotnews?
03 Noi 2016   •   00:21

Mircea Badea a comentat, la În gura presei, de la Antena 3, gafa incredibilă a jurnaliștilor de la Hotnews, care au publicat pe pagina de Facebook a publicației mesajul ”Sper să crapi, Victor Ponta”, la un articol despre o declarație a fostului premier.

Badea își începe comentariul explicând că nu îl simpatizează deloc pe Victor Ponta, mai ales ”după episodul întâlnirilor private cu Kovesi” și cel al ”coaliției cu UDMR”.

”Sunt aproape amuzat de ceea ce s-a întâmplat”, a spus Mircea Badea, cu referire la comentariul hotnews.ro.

Cu toate acestea, Mircea Badea ține să sublinieze ce s-ar fi întâmplat dacă Antena 3 publica pe pagina oficială de Facebook un asemenea mesaj.

”Dumneavoastră vă dați seama ce se întâmpla dacă făcea Antena 3 treaba asta, pe pagina oficială a Antenei 3? Să fi scris: Sper să crăpi, X! Vă dați seama ce s-ar fi întâmplat în România? Toți trepaneții s-ar fi umplut de sfânta indignare, s-ar fi revendicat de la Premiul Nobel însuși. (...) Câtă jelanie ar fi fost în spațiul public, câtă sfântă indignare!”, a spus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: În gura presei
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close