Antena 3 Actualitate Mircea Badea: Ce se întâmplă în mintea celor care zic pe de o parte că Băsescu e nasol, dar oamenii numiţi de el sunt minunaţi?

Mircea Badea: Ce se întâmplă în mintea celor care zic pe de o parte că Băsescu e nasol, dar oamenii numiţi de el sunt minunaţi?

22 Apr 2015   •   00:19

Mircea Badea i-a adresat o întrebare, marţi, în intervenţia sa de la "Sinteza Zilei", sociologului Marius Pieleanu, întrebare legată de rezultatele din sondajele de opinie şi modul în care gândesc respondenţii.

"Domnule Pieleanu, DNA-ul şi SRI-ul sunt bine în sondaje, nu? Românii au încredere în ele?" a întrebat Mircea Badea.

"Da, au" a răspuns sociologul.

"În Băsescu au? Cam cât? Vă rog să-mi exprimat sociologic, ce se întâmplă în mintea respondenţilor, care zic pe de o parte că Băsescu e nasol, dar oamenii pe care i-a numit în funcţii sunt minunaţi?" a continuat Mircea Badea.

"15% luna trecută, cred că acum e la 10% consolidat" a spus Marius Pieleanu, care a adăugat că DNA şi SRI se bucură de 5-6 ori mai multă încredere în sondaje decât fostul preşedinte. "Nu ştiu acum. Promit că am să vă dau un răspuns în emisiunile viitoare" a conchis sociologul Marius Pieleanu.

×

Vreme mai caldă decât normalul perioadei

 

 

Prognoza meteo pentru săptămâna în curs

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close