Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Cei care ajung să ne conducă ar trebui să dea şi un test de inteligenţă eliminatoriu (VIDEO)

Mircea Badea: Cei care ajung să ne conducă ar trebui să dea şi un test de inteligenţă eliminatoriu (VIDEO)

Mircea Badea: Cei care ajung să ne conducă ar trebui să dea şi un test de inteligenţă eliminatoriu (VIDEO)
21 Apr 2010   •   23:51

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.



Pornind de la dilema premierului Boc referitoarea la incapacitatea avioanelor de a străpunge norul de cenuşă, în condiţiile în care tancurile pot circula prin nisip, Mircea Badea a tras concluzia că un test eliminatoriu este absolut necesar pentru cei care ajung să ne conducă.

"Se alege praful de România. Pentru că România, în nemăsurata ei inteligenţă, a avut grijă ca domnul Băsescu şi gaşca lui să revină în forţă la conducerea României şi de aici decurg foarte multe lucruri. (...) Mi se pare foarte serios şi foarte important cât de inteligent este primul ministru al României. Mie mi s-ar părea imperativ ca toţi băieţii ăştia care ajung să ne conducă să dea şi un test de inteligenţă. (...) Văzând ce se întâmplă în actualitatea românească zi de zi, cred că un test de-ăsta de inteligenţă, eliminatoriu, este absolut necesar", a spus Mircea Badea.






Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close