Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Cei care au protestat astăzi în legătură cu mersul pe bicicletă au 100% dreptate

Mircea Badea: Cei care au protestat astăzi în legătură cu mersul pe bicicletă au 100% dreptate

Mircea Badea: Cei care au protestat astăzi în legătură cu mersul pe bicicletă au 100% dreptate
de M.C.    |    22 Sep 2013   •   23:49

Realizatorul emisiunii ”În gura presei” a vorbit despre protestul bicicliștilor și de propriile sale experiențe pe două roți.

”Pe biclă...prietene..trebuia să vin la Antenă și să fac duș. În Olanda am mers numai pe bicicletă...acolo ai toată infrastructura. Deci, unu, transpir ca porcu', doi, n-ai unde. Pistele sunt o insultă la adresa ideii de pistă de bicicletă...Pe unde vrei să meargă bicicliștii? Vrei să leviteze? În Occident există cultura neincomodării reciproce, încearcă să se protejeze unii pe alții...Noaptea când merg acasă văd niște motocicliști demenți...Nu vreau să particip la o tragedie, chiar dacă nu-s deloc de vin” a spus Mircea Badea

”În București îți riști viața, îți riști sănătatea...N-ai cum să nu înțelegi că oamenii ăia au 100% dreptate. Pentru unii e o alternativă absolut practică. Li s-a promis că lucrurile se vor rezolva, anii trec, nu s-a rezolvat nimic. Sunt în acest demers alături de oamenii care aleg acest mijloc de transport și care trebuiesc sprijiniți”  a conchis Mircea Badea. 


×
Subiecte în articol: În gura presei
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close