Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Cei din zona Roşia Montană trebuie să fie primii interesaţi cu privire la aspectele de mediu

Mircea Badea: Cei din zona Roşia Montană trebuie să fie primii interesaţi cu privire la aspectele de mediu

Mircea Badea: Cei din zona Roşia Montană trebuie să fie primii interesaţi cu privire la aspectele de mediu
de M.T.    |    02 Sep 2013   •   23:45

Mircea Badea a comentat în cadrul ediţiei de luni a emisiunii "Sinteza Zilei" pe marginea dezbaterii legate de proiectul Roşia Montană.

„Eu nu sunt atât de interesat de proiectul de la Roşia Montană. Cred în continuare că, legat de aspectele de mediu, primii interesaţi trebuie să fie cei din zonă”, a spus realizatorul emisiunii "În gura presei"

„Eu n-am fost niciodată la Roşia Montană, deşi înţeleg că e un turism frenetic acolo, şi slabe şanse să ajung. Aşadar, cei de acolo trebuie să fie primii interesaţi, mai puţin hipsterii din Centrul Vechi, fără să le neg acestora dreptul să fie interesaţi de orice din ţara lor”, a continuat Mircea Badea.

„Mă deranjează foarte tare agresivitatea unora dintre nesusţinătorii acestui proiect, în special din mediul virtual, agresivitate la adresa noastră. Mă enervează foarte rău această agresivitate, eu reacţionez prost la agresivitate şi recunosc că, pe măsură ce îmbătrânesc, mi-e foarte greu să mă mai obiectivez într-o chestiune în care alţii sunt agresivi la adresa mea, a concluzionat realizatorul.

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close