Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea comentează stenogramele făcute de DNA în biroul lui Mircea Băsescu

Mircea Badea comentează stenogramele făcute de DNA în biroul lui Mircea Băsescu

Mircea Badea comentează stenogramele făcute de DNA în biroul lui Mircea Băsescu
25 Iun 2014   •   13:04

Mircea Badea a comentat, în ediţia de marţi seară a emisiunii În gura presei, stenogramele DNA în urma cărora i-au arestat pe romii implicaţi în scandalul în care ulterior a fost reţinut şi Mircea Băsescu. Din stenograme reiese faptul că Mircea Băsescu nu neagă că ar fi spus că banii sunt pentru Traian Băsescu.

„Într-o zi, în luna mai, la sfârşitul lui mai, domnul Mircea Băsescu a făcut o plângere la DNA. DNA-ul a făcut acest flagrant ale cărui stenograme o să le vedem noi acum, şi i-au arestat pe ţigani şi au dat comunicat de presă că fratele preşedintelui a fost şantajat de către familia lui Bercea Mondial. S-a realizat un flagrant. În urma acelui flagrant, Izaura şi bărbac-su au fost reţinuţi", a declarat Mircea Badea.

Aceste stenograme sunt autentice, doar că sursa nu o reprezintă DNA-ul, aşa cum s-a întâmplat până acum. (...) Când au apărut stenogramele, am înţeles de ce DNA nu le-a mai dat public”, a precizat realizatorul emisiunii În gura presei.

Din stenograme reiese faptul că Mircea Băsescu NU NEAGĂ că ar fi spus că banii sunt pentru Traian Băsescu. Discuţia despre bani este foarte vastă în această operaţiune a DNA”, a mai precizat Mircea Badea.

Realizatorul emisiunii În gura presei a mai menţionat faptul că, în urma interceptărilor din mai, procurorii „nu l-au deranjat nici măcar cu o întrebare pe Mircea Băsescu”.

Au trecut cel puţin trei săptămâni de la flagrant în care oamenii ăia, ţiganii, au fost arestaţi, iar Mircea Băsescu nu a fost deranjat cu o întrebare”, a mai spus Mircea Badea.

Citiţi şi:

Noi stenograme care îngroapă familia prezidențială. Mircea Băsescu admite că a luat bani pentru fratele său, Traian


×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close