Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, comunicat "pe persoană fizică"

Mircea Badea, comunicat "pe persoană fizică"

Mircea Badea, comunicat "pe persoană fizică"
04 Feb 2017   •   15:50

Realizatorul emisiunii În gura presei, Mircea Badea, a lansat sâmbătă un mesaj, publicat pe blogul său:

Articolul despre abuzul in serviciu trebuie modificat din toate motivele expuse aici: hotararea CCR, decizia Comisiei de la Venetia etc. Lozincile:”se legalizeaza furtul”, “scapa coruptii”, “daca furi pana in 50.000 de euro, e ok” s.a.m.d sunt gros mincinoase si chiar prostesti.
Habar n-am cand scriu aceste randuri daca guvernul va da inapoi sau nu. Informatiile in acest moment sunt ca da. Este gresit daca va face asta, din punctul meu de vedere, dar nu pot si nici n-as vrea sa pot sa oblig pe cineva sa faca altceva decat il duce capul.
Si daca va veni din nou Ciolos la putere, dimpreuna cu Pruna, tot vor modifica acest Cod Penal pentru ca trebuie. De fapt au si facut-o tot prin ordonanta de uregnta si n-a remarcat nimeni, pentru ca Ciolos era pe placul multinationalelor, oengeurilor, SRI-ului si Mamutului.
In ultimele zile am fost amenintat cu moartea copilului meu de doi ani de catre cohorte de scelerati excitati de iluzia participarii la o revolutie talibana care impune un fel de militie morala de stat islamic. Nu ma sperie amenintarile grotesi, dar ma dezgusta profund. Nu simt frica ci scarba.
Indiferent de dimensiunea isteriei, a zbieratelor, a repercusinilor, voi continua sa gandesc cu propriul creier si sa spun ceea ce gandesc. Nu intonez hitul la moda pentru ca nu sunt lautar.Cu tot repectul pentru aceasta meserie, nu sunt talentat pentru ea.
Asa cum am mai spus, pentru mine nu conteaza decat publicul emisiunii pe care o fac. Nimeni altcineva. Cata vreme va exista acest public, voi exista si eu
”, a scris Mircea Badea

×
Subiecte în articol: guvern OUG ordonanta comunicat Mircea Badea
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close