Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, criză de râs din cauza lui Kovesi. Ce detaliu a observat în imaginile de la DNA

Mircea Badea, criză de râs din cauza lui Kovesi. Ce detaliu a observat în imaginile de la DNA

Mircea Badea, criză de râs din cauza lui Kovesi. Ce detaliu a observat în imaginile de la DNA
Sursa foto: foto: captura Antena 3
10 Iul 2018   •   00:03

Mircea Badea a comentat, luni, pe pasa cu "Sinteza ziei", spectacolul pus în scenă de Laura Codruța Kovesi pe scările de la DNA.

"Kovesi e pa, în sensul că despre ea nu-și va mai aminti nimeni, decât așa, vag, peste o lună. Așa merg lucrurile în România. Doamne, săracii ăia, de pe scări... Era aproape suprarealist ce se întâmpla acolo, am crezut că e o secvență din Las Fierbinți. Cum a venit dânsa la microfon și cu ăia îmbrăcați ca la grătar, așa, în spate acolo. Și ea într-o retorică simplistă: 'corupția poate fi înfrântă', 'decât rău mai bine bine'. Am asistat la o retorică de parcă ținea un discurs electoral pentru primăria din Jilava.

Felul în care a plecat ca în Lacul Lebedelor, cu o aripă rănită - nu există ceva mai tare", a spus Mircea Badea.

Realizatorul a dezvăluit că a fost sunat de reporterul unui site de știri ca să-și spună părerea despre revocarea lui Kovesi, dar nu a putut să vorbească pentru că a făcut o criză de râs.

"Râdeam amândoi, mai spuneam două cuvinte și râdeam. Și a început și el să râdă că era molipsitor. Și am râs amandoi ca niște nebuni și am zis 'hai dom'le că nu știu ce să vă zic'. Mă mir că a publicat totuși ceva, că a reușit să desprindă din hăhăiala aia a mea ceva", a povestit Mircea.

 

×
Subiecte în articol: În gura presei
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close