Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Dacă inima zburdalnică nu devine funcţie zburdalnică, eu zic că e ok

Mircea Badea: Dacă inima zburdalnică nu devine funcţie zburdalnică, eu zic că e ok

Mircea Badea: Dacă inima zburdalnică nu devine funcţie zburdalnică, eu zic că e ok
de M.C.    |    09 Sep 2014   •   00:02

Mircea Badea a comentat luni, în cadrul unei intervenţii în emisiunea "Sinteza Zilei", o parte din declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu. Realizatorul Antena 3 s-a oprit la apelativul folosit la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu, numit "inimă zburdalnică". Mircea Badea a considerat că acest derapaj prezidenţial ar fi fost mai potrivit dacă era făcut dintr-o bodegă şi nu de la tribuna unei instituţii a statului.

"El a făcut mişto şi de freza oamenilor. Cred că poate face mişto şi de ochii lui Alain Delon. Momentul culminant cred că ar fi când Băsescu i-ar spune unuia că e alcoolic" a spus Mircea Badea

"Am văzut că de la tribuna instituţiei, domnul Băsescu îşi permite comentarii care pot fi făcute la bodegă, sau într-un alt spaţiu propriu unor astfel de formulări. Cum ar fi formularea inimă zburdalnică, care i-a atribuit-o domnului Tăriceanu. Chiar de la tribuna administraţiei prezidenţiale să te referi la un cetăţean al României cu acest apelativ este foarte nepotrivit. Indiferent cât de inimă zburdalnică ar fi fost domnul Tăriceanu, trebuie să spunem că obiectul inimii zburdanilce nu a fost făcut nici ministru, nici candidat la prezidenţiale. Sunt diferenţe majore între două inimi zburdalnice. Dacă inima zburdalnică nu devine funcţie zburdalnică, eu zic că e ok" a continuat acesta.

×
Parteneri
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
x close