Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: De ce nu a venit iepurașul la Laura Codruța Kovesi

Mircea Badea: De ce nu a venit iepurașul la Laura Codruța Kovesi

Mircea Badea: De ce nu a venit iepurașul la Laura Codruța Kovesi
12 Apr 2017   •   00:19

Mircea Badea a vorbit în emisiunea „În gura presei” despre noul termen la procesul pe care Laura Codruța Kovesi l-a intentat mai multor jurnaliști de la Antena 3, dar și lui Mugur Ciuvică și Răzvan Savaliuc.

„A fost termen, doamna Kovesi se duce la toate termenele. Eu aștept să-mi spună dacă aceste deplasări le face cu mașina de la stat și cu combustibil de serviciu. Eu am văzut-o dându-se dintr-un Audi, o mașină de la stat. Eu nu sunt de acord, nici nu cred că e ok”, a comentat realizatorul.

„Cine credea ca “iepurasul” va veni de Paste la sefa DNA cu sentinta mult ravnita de aceasta, s-a inselat. Si asta chiar daca, atentie, dosarul Kovesi era singurul de pe lista de sedinte a completului format din judecatoarele Marilena Panait si Valentina Gheorghe. De cate ori ati mai vazut sedinte de judecata cu un singur dosar?
In final, cauza nu doar ca s-a amanat, dar au inceput disensiunile intre judecatorii cauzei, care nu au cazut de acord cu calea de urmat, in fata argumentelor ca nu se poate judeca la hei-rupism un dosar doar pentru ca sefa DNA vrea o solutie favorabila cat mai rapida. Va fi format un complet de divergenta in care un al trelea judecator va inclina balanta spre incalcarea legii ori spre respectarea ei”, a citat Mircea Badea siteul Lumea Justiției.

„A fost o zi proastă pentru Kovesi. Nu a venit iepurașul”, a concluzionat realizatorul.

×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close