Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, despre averea Ioanei Băsescu: Vinde şi droguri? Sau are o tiparniţă la ea acasă?

Mircea Badea, despre averea Ioanei Băsescu: Vinde şi droguri? Sau are o tiparniţă la ea acasă?

Mircea Badea, despre averea Ioanei Băsescu: Vinde şi droguri? Sau are o tiparniţă la ea acasă?
de M.C.    |    21 Noi 2013   •   00:00

 Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei" a vorbit miercuri, la "Sinteza Zilei", despre averea Ioanei Băsescu, întrebându-se de unde apar atâţia bani.

"Şi-a luat un penthouse, de peste un milion de euro. Şi-a luat maşini, multe maşini, i-a plătit operaţia lui taică-su de la Viena. A pus banii jos, avans la CEC, 280 de mii de euro. Şi acum îşi permite să plătească până la recoltă, să dea parnosul jos, în medie 6.000 de euro pe lună" a explicat Mircea Badea. 

"Trebuie să plătească chirie la cabinet, lefuri la angajaţi, în fine, cheltuieli curente. Plăteşte întreţinere la casa de 400 de metri pătraţi. Are cheltuieli curente. Mănâncă, se plimbă, plăteşte taxe. Acum notarii plătesc taxe. După ce are toate aceste cheltuieli îşi permite să dea jos 6.000 de euro. Întrebarea mea este, vinde şi droguri? Dacă vinde droguri, înţeleg de unde are cash-ul. Sau are o tiparniţă la ea acasă?" a spus Mircea Badea.

 
Eu, cetăţean al României, mă uit cutremurat cum vine Preşedintele cum vine să ne spună că fie-sa are milioane plus sute de mii, plus zeci de mii, plus multe alte mii pe lună. Ca să se plimbe el cu tractorul. De unde? Bă, dar de unde? Ne întrebăm de unde au bani ţiganii din Timişoara? 
De unde au interlopii cămătari? Dar asta? De unde are doamna asta? Poate că vor cultiva marijuana, că face Eba un lobby să se legalizeze marijuana" a mai spus Mircea Badea.

Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "În gura presei".
 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close