Antena 3 CNN Actualitate Explicația lui Mircea Badea în cazul bărbatului care a primit rapel Moderna, dar avea nevoie de ser Pfizer

Explicația lui Mircea Badea în cazul bărbatului care a primit rapel Moderna, dar avea nevoie de ser Pfizer

Mircea Badea a comentat, marți, pe pasa cu Sinteza zilei, cazul bărbatului în vârstă de 69 de ani, din Târgu Jiu, care a fost vaccinat din greșeală la rapel cu serul Moderna, în loc de ser produs de Pfizer, așa cum primise și în urmă cu 21 de zile când a primit prima doză de vaccin.

Explicația lui Mircea Badea în cazul bărbatului care a primit rapel Moderna, dar avea nevoie de ser Pfizer
de Gabriel Dano    |    10 Feb 2021   •   00:04

Realizatorul "În gura presei" a spus că și mama sa a vrut să se vaccineze, dar nu a mai găsit locuri disponibile în București.

"Mama s-a interesat și dânsa de vaccin și i s-a spus 'Dar nu e doamnă niciun vaccin, terminați cu prostiile, că n-avem'. Și pe urmă i s-a spus că s-ar putea să fie ori prin Călărași ori prin Giurgiu. Și mama m-a întrebat dacă să se ducă în Călărași - i-am zis să nu se ducă deocamdată, să mai stea pe aici.

Am văzut că e o modă acum: îți face prima doză de la un producător și a doua doză de la alt producător, ca să nu fie pe discriminare, să nu se supere niciunul", a spus Mircea Badea.

Întrebat care ar fi localitatea lui preferată în care să se vaccineze, dacă ar avea de ales, Mircea a răspuns prompt: "La Băicoi!"

"Și nu ar trebui acum să-i facă acum și cu AstraZeneca? Poate omul nu știa să citească ce scria pe ușă. Cum era aia? Trebuie să reduci viteza până la limita evitării oricărui pericol. Atunci de ce mă mai duc la centrul de vaccinare la specialiști?

Că așa zic 'îți dau două doze prin poștă, ți le faci singur acasă', care-i treaba?", a conchis Mirca Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei

ȘTIRI

Cât vom plăti la electricitate după eliminarea subvenţiilor

Parteneri
Se recalculează şi pensiile în plată! Vârsta de pensionare creşte pentru acești români
x close