Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, despre cum a fost Băsescu scos basma curată de acuzele de rasism: „Dacă aş fi spus eu asta, CNA-ul făcea spume”

Mircea Badea, despre cum a fost Băsescu scos basma curată de acuzele de rasism: „Dacă aş fi spus eu asta, CNA-ul făcea spume”

Mircea Badea, despre cum a fost Băsescu scos basma curată de acuzele de rasism: „Dacă aş fi spus eu asta, CNA-ul făcea spume”
de M.T.    |    10 Iul 2013   •   13:15

Mircea Badea a vorbit în cadrul ediţiei de marţi a emisiunii În gura presei" despre motivele pentru care preşedintele Traian Băsescu a fost scos basma curată în cazul acuzaţiilor de rasism care i s-au adus.

„Hai să ne gândim că aş fi zis eu ce a zis Băsescu. În primul rând, CNA-ul ar fi făcut spume. În al doilea rând, cred că amenda pe care mi-o dădeau mă cocoşa”, a spus Mircea Badea.

Realizatorul a mai precizat că a făcut o plângere către CNCD „cu privire la îndemnurile naziste pe care le-a făcut bloggerul lui Băsescu, pe numele său Vali”.

„A zis că satul românesc trebuie ras, iar ţăranii înecaţi ca şobolanii. Mie asta mi se pare îndemn nazist. Dacă nu sunteţi convinşi că e nasol să zici asta, înlocuiţi «ţăranii” cu «evreii» sau cu «negrii»”, a mai precizat Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei CNA rasism
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close