Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, despre episodul cu Alina Gorghiu şi copilul care refuză să deschidă uşa la hoţi: Nu există ceva mai tare pe Pământ!

Mircea Badea, despre episodul cu Alina Gorghiu şi copilul care refuză să deschidă uşa la hoţi: Nu există ceva mai tare pe Pământ!

Mircea Badea, despre episodul cu Alina Gorghiu şi copilul care refuză să deschidă uşa la hoţi: Nu există ceva mai tare pe Pământ!
15 Iun 2015   •   00:29

Mircea Badea a difuzat, în ediţia de duminică a emisiunii "În gura presei", un filmuleţ din campania electorală din 2012, când Alina Gorghiu, actual lider PNL, îi cerea unui copil să deschidă uşa pentru a-i da materiale electorale.

"Nu există ceva mai tare pe pământ! Este absolut amuzant felul în care e de inadecvată. Dacă îi spunea că e Mickey Mouse e posibil să fi ştiut copilul despre cine e vorba.(...) Copilul era în rolul lui de copil, Alina Gorghiu era în nu ştiu ce exact. Sunt Alina Gorghiu şi cea mică zice: aaaa, pe tine, pe Sandy Bell şi pe Donald răţoiul vă ştiu la fix", a comentat amuzat Mircea Badea.

Mai mult, Badea a difuzat în emisiune inclusiv un fragment audio ceva mai recent, de sâmbătă, când, în timpul unui discurs al vicepreşedintelui PNL Dan Motreanu, în care făcea referire la PNL şi la contribuţia lui Klaus Iohannis şi Vasile Blaga la succesul partidului, Blaga i-a şoptit Alinei Gorghiu."Am concretizat mai multe cu tine decât cu el".

Replica ei nu a întârziat, Alina Gorghiu afirmând că este "periculoasă".

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close