Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, despre mărirea accizelor la carburanţi: Este o capodoperă a logicii

Mircea Badea, despre mărirea accizelor la carburanţi: Este o capodoperă a logicii

Mircea Badea, despre mărirea accizelor la carburanţi: Este o capodoperă a logicii
de M.C.    |    29 Oct 2013   •   23:59

Mircea Badea a comentat în cadrul emisiunii "În gura presei" posibilitatea ca Guvernul să mărească accizele la carburanţi, pentru a putea aloca mai mulţi bani la infrastructura rutieră.

"Noi trăim într-o ţară unde kilometrul de autostradă costă, că nu pot să zic kilometrul de autostradă construită, kilometerul de autostradă virtuală este oricum cel mai scump din lume...de ce? Pe lângă faptul că mai există o diferenţă fundamentală, că acolo se mai şi construiesc. Noi am dat sume monstruoase lui Bechtel care a construit...canci. Şi ăştia ne spun că soluţia ar fi nişte parnos suplimentar la litru de benzină. E o capodoperă a logicii?" crede Mircea Badea.


"Este superb că în ţara în care există triliarde de regi ai asfaltului...şi există fără număr regi ai asfaltului, mai mulţi decât regi ai ţiganilor. Dar noi nu avem asfalt. Întrebarea, rudimentară, dar extrem de esenţială...dacă tu ai făcut toată viaţa ta afaceri cu statul...unde torni asfalt?" se întreabă realizatorul emisiunii "În gura presei".

×
Subiecte în articol: Mircea Badea accize carburanti
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close