Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, despre Monica Macovei: Mie mi se pare că seamănă puţin cu Nelson Mandela. La faţă

Mircea Badea, despre Monica Macovei: Mie mi se pare că seamănă puţin cu Nelson Mandela. La faţă

Mircea Badea, despre Monica Macovei: Mie mi se pare că seamănă puţin cu Nelson Mandela. La faţă
19 Aug 2014   •   09:45

Mircea a comentat afirmaţiile lui Monica Macovei, care a spus că seamănă în foarte multe privinţe cu fostul preşedinte sud-african.

"Astăzi, doamna Monica Macovei, procuror comunist, persoană absolut odioasă din punctul meu de vedere, ca om politic, ca româncă, odioasă din multe puncte de vedere, dar mai ales pentru ceea ce a făcut în aşa-zise justiţie. Faptul că o asemenea persoană doreşte să candideze la preşedinţia României pentru mine e o bucurie. M-am uitat la oferta de candidaţi, nu aş vrea să iasă niciunul. Ba da, aş vrea să iasă domnul Ghişe, dar nu ştiu dacă o să strângă semnăturile" a spus Mircea Badea.

"Mulţi s-au năpustit să o atace pentru această autocomparaţie. Mie mi se pare că seamănă. Puţin, la faţă. Poate că această comparaţie se va săvârşi până la urmă, poate va intra 25 de ani la pârnaie. Hai să gândim optimist, poate măcar o parte din această comparaţie se va realiza. Dar cu Maria Magdalena nu seamănă? Dar cu mama lui Iisus? V-aţi gândit la asta?" a mai spus realizatorul emisiunii "În gura presei".

×
Subiecte în articol: Monica Macovei
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close