Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, despre obiectele misterioase doborâte în ultimele zile în SUA: "Extratereştii ne mai lipseau"

Mircea Badea, despre obiectele misterioase doborâte în ultimele zile în SUA: "Extratereştii ne mai lipseau"

Mircea Badea a comentat seria de declarații ale oficialilor militari americani cu privire la originea obiectelor misterioase doborâte în ultimele zile în SUA şi Canada. Iată concluziile.

Mircea Badea, despre obiectele misterioase doborâte în ultimele zile în SUA: "Extratereştii ne mai lipseau"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Feb 2023   •   21:37

După seria de acțiuni soldate, în ultimele zile, cu doborârea mai multor obiecte neidentificate deasupra Statelor Unite ale Americii și Canadei, responsabilii militari americani spun că nu exclud nicio ipoteză, mai ales cele de natură extraterestră.

"Nu le voi cataloga drept baloane. Le numim obiecte cu un motiv. Sunt obiecte foarte, foarte mici, care produc o amprentă radar transversală foarte, foarte mică.

Voi lăsa comunitatea de informații și comunitatea de contrainformații să elucideze acest lucru (natura obiectelor doborâte, n.r.).

Nu am exclus nimic în acest moment", a declarat generalul Glen VanHerc, șeful NORAD (Comandamentul Apărării Aerospațiale din America de Nord) atunci când a fost întrebat dacă este posibil ca obiectele să fie de origine extraterestră.

Recent președintele american Joe Biden a ordonat ca un asemenea obiect necunoscut să fie doborât duminică.

Este al patrulea astfel de eveniment consemnat până în prezent pe parcursul acestei luni.

În acest context, întrebat ce părere are despre aceste evenimente, respectiv cum vede declaraţiile oficialilor americani, Mircea Badea a spus: 

"Foarte bună și le susțin... subiectele. Baloanele nu le susțin, că am înțeles că baloanele sunt rele. Am văzut că pe partea de baloane totuși a fost multă emoție, multă dezbatere și multă ezitare. De aia sper că procedurile, de exemplu, doamne ferește, în legătură cu Sarmat să fie mai clare. Adică mai la obiect. Am văzut că la baloane lucrurile au fost un pic mai ezitante au trecut niște zile.

Ne-am uitat cu toții la balon, oamenii mai făceau grătar în curte, mai filmau balonul spion. Adică au fost niște momente lungi. Acum după ce că am avut coronavirus, după aia ruși, extratereștrii ne mai lipseau. Sper totuși că nu.

Mai ales că îți dai seama, m-am gândit și eu așa ca ăsta Sucă, m-am gândit, zic, băi, deci tehnologia extraterestră care a asigurat deplasarea intergalactică să fie dată jos de Trudeau. Deci așa ceva? M-am debusolat un pic", a spus Mircea Badea în emisiunea În faţa naţiunii de la Antena 3 CNN. 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close