Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, despre participarea la Global Media Summit: Eram de departe cei mai exotici de acolo!

Mircea Badea, despre participarea la Global Media Summit: Eram de departe cei mai exotici de acolo!

Mircea Badea, despre participarea la Global Media Summit: Eram de departe cei mai exotici de acolo!
13 Mar 2015   •   00:25

Mihai Gâdea, împreună cu echipa participantă la Global Media Summit la Londra, au primit o scrisoare în care li se mulţumeşte pentru faptul că au adus din nou ştirile în prim plan, afirmând că "secţiune despre ştiri a fost una din cele mai informative".

Realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei" a citit rândurile adresate echipei Antena 3 pentru a împărtăşi bucuria cu telespectatorii.

Momentul adevărului despre cum funcţionau lucurile în timpul regimului Băsescu i-a şocat chiar şi pe reprezentaţii ţărilor care au adus în discuţie lucuri grave care se întâmplă la nivel mondial.

"Oamenii de media de pe Planetă, sigur, au alte preocupări decât cele pe care le avem noi în România. Noi suntem o ţară aparte, de-aia rămâneau cu gura căscată. Deşi, teoretic ar mai fi fost zone exotice, sau cu foarte multă acţiune cum sunt  ţările din Africa unde se întâmplă lucruri crâncene. Chiar şi lor le căzuseră fălcile uitându-se la ce povesteai de România", a declarat Mircea Badea.

"Eram de departe cei mai exotici de acolo, iar lucrurile pe care le-ai relatat despre fostul preşedinte în legătură cu Antena 3, pentru ei a fost uimitor", a mai adăugat realizatorul emisiunii "În gura presei".

×
Subiecte în articol: În gura presei
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close