Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea despre vânzarea EvZ: "Măcar acum e mai pe faţă" (VIDEO)

Mircea Badea despre vânzarea EvZ: "Măcar acum e mai pe faţă" (VIDEO)

Mircea Badea despre vânzarea EvZ: "Măcar acum e mai pe faţă" (VIDEO)
11 Feb 2010   •   23:55

Mircea Badea a comentat îndelung, joi seară, trecerea publicaţiilor Evenimentul Zilei şi Capital în posesia postului de televiziune B1 TV. În opinia sa, prin această tranzacţie nu se încearcă decât "prostirea unor proşti", dar măcar acum este mai "pe faţă".

"Oficiosul a devenit parte integrantă din la B1TV. Deci... punct şi de la capăt. Care capăt? Eu sper cât mai curând (...) Un mogul media a identificat o oportunitate de piaţă, adică poate să mai prostească aşa un număr - e adevărat din ce în ce mai mic - de proşti că asta e o chestie de business. (...) Mai prosteşti pe cetăţeni un pic. Pe unii dintre ei. Ca s-o luăm pe scurtătură, să ajungem la concluzie, măcar e mai pe faţă", este de părere Mircea Badea.

"Ăştia de la Evenimentul Zilei, cu o aroganţă şi cu un tupeu întâlnit doar la Traian Băsescu, clamau independenţa editorială şi imparţialitatea, ca şi cum asta poate exista pe planeta Pământ", mai spune Badea.





În cadrul emisiunii sale, Mircea Badea a ironizat şi o afirmaţie făcută de Cătălin Tolontan, care a scris că noul patron al celor două publicaţii ar putea avea o problemă cu noii săi angajaţi de la Evenimentul Zilei, în cazul în care va interveni în politica editorială a ziarului.




Evenimentul Zilei şi Capital au trecut oficial în posesia postului de televiziune B1 TV, după ce Ringier a vândut cele două publicaţii contra sumei de 8 milioane de euro, informa joi paginademedia.ro.

Vedeţi înregistrările emisiunii În gura presei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close