Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Domnul Băsescu şi familia sa, anturajul său, sunt definiţia conflictului de interese

Mircea Badea: Domnul Băsescu şi familia sa, anturajul său, sunt definiţia conflictului de interese

Mircea Badea: Domnul Băsescu şi familia sa, anturajul său, sunt definiţia conflictului de interese
de M.C.    |    16 Dec 2013   •   23:57

Mircea Badea a vorbit, luni, la "Sinteza Zilei", despre anturajul familiei Băsescu şi afacerile acestora.

"Că el îi agreează pe colegii din fosta Securitate, e ok. Pe cine vrei să agreeze? Îi agreează pe cei cu care a crescut.Problema e că îi pune în funcţii publice. Nu poate să-şi facă o firmă, o agentură? Era o vorbă golănească, am înţeles că-ţi place de fata aia, dar de ce trebuie s-o plătesc eu?" a spus Mircea Badea.

 
Realizatorul emisiunii "În gura presei" a explicat şi care sunt, din punctul său de vedere, marile probleme legate de afacerile dezvăluite la "Sinteza Zilei" cu Mihai Gâdea. 

"Problema e aşa. Oamenii ăştia, Băsescu, Udrea, securiştii ăştia. Ce ar fi făcut ei dacă nu era statul? Tot ce au ei vine de la stat. Că vine sub formă de credite, de case, de funcţii, de dungi pe asfalt, toate posibilităţile lor financiare, imense, vin de la stat. Asta mi se pare inacceptabil.
Domnul Băsescu şi familia sa, anturajul său, sunt definiţia conflictului de interese" a explicat Mircea Badea.
 
"Sigur că justiţia, despre care unii au senzaţia că ar exista în România, nu cred că se va atinge vreodată de ăştia. În cazul lui Adrian Năstase a fost injustiţie. Faptul că a ajuns în pârnaie a fost confundat cu un act de justiţie. Justiţie e atunci când eşti condamnat pentru fapte pe care le-ai făcut. Eu cred că Băsescu va scăpa. Nu va "beneficia" nici de justiţie, nici de injustiţie. Câteva fapte sunt foarte clare. De la conflict de interese şi fals şi uz de fals..dar sunt sceptic că i se va întâmpla ceva" a conchis Mircea Badea. 

 

×
Subiecte în articol: familie
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close