Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: După volumele "Pas cu pas" şi "Primul pas", aştept cartea "Pâş-pâş"

Mircea Badea: După volumele "Pas cu pas" şi "Primul pas", aştept cartea "Pâş-pâş"

Mircea  Badea: După volumele "Pas cu pas" şi "Primul pas", aştept cartea "Pâş-pâş"
Sursa foto: Foto: VideoNews
26 Mai 2015   •   00:12
Mircea Badea a recunoscut, în pasa cu emisiunea "Sinteza Zilei", realizată de Mihai Gâdea,  că se bucură că doamna Udrea nu mai este în sferele puterii şi a remarcat că s-a făcut un schimb între brandurile Louis Vuitton şi Salvatore Ferragamo la nivelul Cotrocenilor.
 
"Mă bucur că odată cu Elena Udrea, că gata, nu mai e în sferele puterii, e în arest la domiciliu. Cu această ocazie, nici Vuittonu' nu mai este ce a fost. Am văzut că în loc de Vuitton a venit Salvatore Ferragamo. Pe baza luptei anticorupţie, mă gândesc, că doar nu pe baza guvernării, a crescut nivelul de trai. Aşa am decodificat eu ştirea despre o lansare de carte, a doua în patru luni, a preşedintelui Iohannis. Ferragamo a participat la eveniment, în picioarele primei doamne."
 
Mircea Badea a glumit şi a adăugat că are o propunere de titlu de carte pentru următorul volum lansat de preşedintele Klaus Iohannis.
 
"Aş vrea să ştiu dacă domnul preşedinte mai scrie o carte, pentru noi, fanii dânsului, sper în luna septembrie. Şi cum s-ar numi? Am înţeles că prima carte s-a numit "Pas cu pas" şi a doua se numeşte "Primul pas". Înţelegi ce m-a indus în eroare? Aştept în septembrie cartea "Pâş-pâş". E o idee, zic şi eu."
 

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close