Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: E adevărat că Băsescu nu are nicio reţinere. După părerea mea, trebuia să aibă mai multe reţineri şi condamnări

Mircea Badea: E adevărat că Băsescu nu are nicio reţinere. După părerea mea, trebuia să aibă mai multe reţineri şi condamnări

de S.T.    |    05 Mai 2015   •   00:36

Realizatorul emisiunii "În gura presei", Mircea Badea, a comentat afirmaţia lui Traian Băsescu potrivit căreia nu are nicio reţinere să spună "mai daţi-i un mandat lui Kovesi".

"N-am nicio reţinere să spun "Mai daţi-i un mandat", pentru că îşi apăra instituţia, a înţeles foarte bine priorităţile. Le înţelesese de când era procuror general", a declarat Traian Băsescu.

"E adevărat că Băsescu nu are nicio reţinere. După părerea mea, trebuia să aibă mai multe reţineri şi arestări. După care condamnări", a spus Badea.

"Motivul recunosc că este puţin cretin. Domnul Băsescu este o lumină din punct de vedere intelectual, dar motivul pe care îl invocă este cretin. Deci motivul pentru care lui Kovesi trebuie să i se mai dea un mandat este că îşi apără instituţia? Doamne, ăsta a fost preşedintele României 10 ani!", a declarat Badea.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "În gura presei cu Mircea Badea"

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Antony Blinken și Nicolae Ciucă, împreună la Ateneul Român

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close