Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: E bine că domnul Eva e la puşcărie şi sper să se tăvălească în chinuri groaznice

Mircea Badea: E bine că domnul Eva e la puşcărie şi sper să se tăvălească în chinuri groaznice

Mircea Badea: E bine că domnul Eva e la puşcărie şi sper să se tăvălească în chinuri groaznice
Sursa foto: Foto: VideoNews
15 Iul 2015   •   00:07
Realizatorul emisiunii "În gura presei", Mircea Badea, a explicat, în pasa cu emisiunea "Sinteza Zilei", marţi seară, că este foarte fericit cu situaţia prin care trece procurorul Emilian Eva acum.
 
"Cu toată dragostea, dezvăluirile sunt dezvăluiri din punct de vedere jurnalistic. Dar noi vorbim despre mafioţi, care operează ca mafioţi, după reguli. Sunt magistraţi care funcţionează exact ca mafioţii. Mai mult decât evident, lucra şi la ordin. Acum ies lucruri, ca prin miracol, la iveală despre domnul Eva. El nu este singur, nu a fost singur. Este doar mâna armată. În verigă era ultimul."
 
"Dacă tot o ardem cu noţiunile astea în gură, poate că ar trebui să o ia o instituţie pe verigă şi să ajungă până la vârf. Dacă nu cumva sistemul decide să îşi execute executanţii. Adică oamenii de jos. Ca să ştie cei de sus că sunt intangibili. Cum  zic americanii "loose ends". Dacă se întâmplă asta, e bine că domnul Eva e la puşcărie şi sper să se tăvălească în chinuri groaznice. La fel şi fratele său, sper să mă împuşte primul pe mine. Şi mă bucur mult de nenorocirea prin care trece domnul Eva, dar dacă vorbim despre justiţie, stat de drept, instituţii."
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close