Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: E foarte bine că a demisionat Maior, sper ca interimatul lui Coldea să nu dureze mult

Mircea Badea: E foarte bine că a demisionat Maior, sper ca interimatul lui Coldea să nu dureze mult

Mircea Badea: E foarte bine că a demisionat Maior, sper ca interimatul lui Coldea să nu dureze mult
Sursa foto: Foto: VideoNews
27 Ian 2015   •   18:33
Mircea Badea a comentat, în pasa cu emisiunea "100 de minute", realizată de Alessandra Stoicescu, demisia lui George Maior din fruntea SRI.
 
Realizatorul emisiunii "În gura presei" a explicat că este un pas foarte bun, dar că îşi doreşte ca interimatul lui Florian Coldea să nu dureze prea mult.
 
"Nu este un lucru minunat că a rămas domnul Coldea la şefia SRI, sper ca interimatul să nu dureze foarte mult. Să se pună şef la această instituţie a statului. 
 
În schimb, Badea a vorbit şi despre oamenii care, în 2012, la referendumul pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, vorbeau despre stat de drept şi Curtea Constituţională. 
 
"Observ nişte tânguieli ale propagandiştilor SRI. Unul dintre ei este chiar Sorina Matei. Chiar domnul Maior a spus că există agenţi în presă. Eu nu am niciun dubiu că ea este chiar în acest serviciu. Un discurs absolut dement la adresa statului de drept. În 2012, numai asta auzeam, CCR şi stat de drept. E, acum, SRI a devenit CCR şi stat de drept. Mie mi se pare de remarcat acel fapt, că acei oameni care în 2012 urlau de dimineaţa până seară cu statul de drept, aceiaşi oameni spun acum că de fapt SRI este stat de drept şi CCR, ăia sunt acum inamicii statului de drept. Mie mi se pare inacceptabi."
 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close