Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: E o frăsuială militară în România, dar noi nu suntem în stare să ţinem un pistol cu apă în mână

Mircea Badea: E o frăsuială militară în România, dar noi nu suntem în stare să ţinem un pistol cu apă în mână

Mircea Badea: E o frăsuială militară în România, dar noi nu suntem în stare să ţinem un pistol cu apă în mână
de M.T.    |    05 Mai 2014   •   23:44

În cadrul ediţiei de luni a emisiunii "Sinteza Zilei", Mircea Badea a ironizat discuţiile din ultima perioadă legată de o eventuală intrare a României într-un război.

„E o frăsuială militară în România. Noi ne amăgim cu războiul, dar nu suntem în stare să ţinem un pistol cu apă în mână, că ne împroşcăm singuri. Ce război?”, a spus Mircea Badea.

„Văd că e frăsuiala asta pe net, toţi papagalii, toate deşeurile genetice se gândesc dacă nu cumva vor fi obligaţi să stea cu arma în mână, dar lor le interzice religia, pentru că ei nu ucid. Este noaptea minţii”, a continuat realizatorul emisiunii "În gura presei".

„Când îi vezi p-ăştia luându-se ei pe ei în serios, cumva aşa te ţi cuprinde mila de ei, îţi vine să şi râzi de ei şi te gândeşti ce înseamnă lumea civilizată, că permite unor creaturi jenante să subziste. Ce performantă e lumea asta modernă, dacă salvează de la moarte oameni condamnaţi de propria imbecilitate ”, a încheiat Mircea Badea.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close