Mircea Badea: E ultima mea problemă de unde voi face emisiunea. Voi ieşi în stradă

de S.T.    |    08 Aug 2014   •   19:28

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei", declară că îşi va face emisiunea de oriunde, de lângă un plop, de la Universitate şi chiar din 311.

"Pe 13 septembrie fac 10 ani de emisiune. Am început la Antena 1, pe vremea când nu exista Antena 3 (...) E ultima mea problemă de unde voi face emisiunea", a spus Badea, vineri seară, după decizia dată în dosarul Telepatia de a confisca sediul postului Antena 3.

"Eu pot să fac emisiune şi de lângă un plop de pe dreapta, emisiunea mea nu depinde de resurse. Voi face emisiunea de oriunde, din 311 de exemplu, de la Universitate", a mai spus realizatorul.

"Din punctul meu de vedere, acesta este cel mai evident proces politic din ultimii 25 de ani. Lucrurile sunt evidente, este o mare făcătură(...). Kovesi urmează să execute sediul Antena 3", a completat Badea, întrebându-se dacă judecătorii sunt obligaţi să treacă un examen psihologic.

"Eu cetăţean, aş vrea să văd rezultatele testului pe care l-au trecut magistraţii din completul de astăzi (...) Eu personal voi ieşi în stradă. Mă voi duce la Palatul Cotroceni şi voi spune locaturului abuziv ?ieşi afară, javră ordinară?", a spus Mircea Badea, vineri, în emisiunea "La Ordinea Zilei cu Dana Grecu".


"Eu consider că Dan Voiculescu este în acest moment un deţinut politic. Consider că Antena 3 este suprimată la ordin politic şi ca atare vreau să ies în stradă. Voi ieşi în stradă. Nu am vorbit cu nimeni de la Antena 3 în legătură cu acest demers. Eu, persoană fizică, cu CNP-ul din dotare, voi ieşi în stradă. Chiar în această vară se împlinesc doi ani de când dădeam ture la Cotroceni, după ce se furase 7,4 milioane de voturi", a spus Mircea Badea despre intenţia sa de a ieşi în stradă.


Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "La Ordinea Zilei"x close